Landdagen 2022

Gastgezin of Sponsor worden?

Landdagen 2022 

Dit jaar (2022) zullen de Landdagen worden gehouden in Riethoven! Tijdens de landdagen worden allerlei activiteiten georganiseerd voor de inwoners van Riethoven en onze leden. Hierbij hopen we een goeie samenwerking aan te gaan met de lokalen verenigingen. Samen hopen we te bereiken dat de inwoners van Riethoven en onze leden mogen genieten van een prachtig weekend!

Tijdens deze Landdagen worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor de lokale bevolking. Zo proberen we een bingo middag te organiseren voor de leden van de KBO op vrijdag. Op de vrijdag avond organiseren we een pubquiz gevolgd door een feestavond bij Sjimmie’s voor de feestbeesten uit Riethoven en onze leden natuurlijk :)

De Zaterdag middag staat in teken van de inauguratie van onze nieuwe leden, ook wel Gildianen genoemd! Zij voeren een ludieke opdracht uit die, net als de andere evenementen, hulp van de lokale bevolking vereist. (Let op: We hebben geen ontgroeningen.) Mogelijk komt hierna nog een sportwedstrijdje (eierrugby) samen met de sportievelingen uit Riethoven. In de avond vieren we samen met de inwoners dat we weer een aantal nieuwe leden hebben mogen inaugureren! Ook zullen we vieren dat we een mooie samenwerking hadden met Riethoven!

Wilt u helpen met het realiseren van de Landdagen 2022 te Riethoven? Dat kan door bijvoorbeeld het worden van een gastgezin. Dit houd in dat er een aantal studenten bij u komt eten op vrijdag 18 maart of zaterdag 19 maart! Dit is een gezellige en unieke manier om elkaar beter te leren kennen, waar altijd goed op terug gekeken wordt. Kijk onder het kopje “Helpen met de Landdagen” voor meer informatie. Kunt u geen gastgezin zijn, maar wilt u wel helpen met de Landdagen? Kijk dan ook onder het bovenstaande kopje voor meer informatie!

Helpen met de landdagen

Bent u enthousiast geworden over de Landdagen en wilt u helpen deze te realiseren? Dat kan! Hieronder staat opgenoemd hoe u kan helpen om er samen iets moois van te maken!

Studenten aan tafel

Ieder jaar eten onze leden bij gastgezinnen op de vrijdag en zaterdag avond. De studenten eten wat de pot schaft, doen de afwas en op het einde van de maaltijd krijgen de gastgezinnen van onze leden nog een klein aandenken van de Landdagen. Hierbij leren we de inwoners van Riethoven op een unieke manier kennen. Tijdens het eten zullen er mooie verhalen uitgewisseld worden over Riethoven en het studentenleven, waar altijd zeer positief op wordt teruggekeken! Wilt u zich opgeven als gastgezin? Mail naar Nick Ligthart op bsg@wur.nl en hopelijk tot dan!

Sponsoring (Financiële/Goederen bijdrage)

Wij zijn een kleine vereniging wat als voordeel heeft dat we elkaar allemaal kennen. Het ons kent ons geldt binnen onze vereniging. Helaas hebben wij hierdoor niet de geldelijke middelen om de Landdagen voor Riethoven helemaal zelf te financieren. Hierbij hopen we op steun vanuit Riethoven. Lokale bedrijven kunnen ons voor kleine bedragen sponsoren in ruil voor reclame. Zo brengen we dan flyers en posters rond in Riethoven waarop ook uw Logo dan te zien zal zijn. Verder is het ook mogelijk voor sponsoren om een bord of vlag aan te leveren die dan opgehangen kan worden bij de activiteiten. Al het gesponsorde geld zal alleen gebruikt worden voor kosten die gemaakt worden om de activiteiten te regelen voor de inwoners van Riethoven(denk aan zaalhuur, muziek etc.). Mail Nick Ligthart op bsg@wur.nl mocht u geïnteresseerd zijn.
Inwoners kunnen ons ook sponsoren als ze dat willen. Hierbij kunnen we in overleg mogelijk een leuk aandenken geven aan de Landdagen. Ook staan wij open voor voedingswaren die we kunnen gebruiken tijdens activiteiten. Mail Nick Ligthart op bsg@wur.nl als u op 1 van deze wijzen wilt helpen met het realiseren van de Landdagen 2022 te Riethoven! 

Ieder jaar wordt er een tegeltje ontworpen voor de landdagen, de ontwerpen van afgelopen jaren zijn hier te vinden: Tegeltjes!


Het Brabants Studenten Gilde