BSG - Activiteiten Verslagen

Nieuwjaarsborrel 10-1-17 door Jan Zandbergen

Na een welverdiende vakantie was het voor iedereen tijd om weer iets aan de studie te gaan doen. Zoals ieder jaar begint het BSG jaar met een Nieuwjaarsborrel, dit jaar in Annie’s kroeg. Natuurlijk mochten wij als bestuur voor oliebollen en bubbels zorgen. Zo heb ik eigenhandig een uur voor de borrel nog tientallen oliebollen gebakken op een ijskoud balkonnetje op Hoevestein.

De Nieuwjaarsborreltoneelcie had natuurlijk voor een spetterend toneelstuk gezorgd. Een typische bestuursvergadering werd nagespeeld, waarbij duidelijk werd hoe de rollen binnen het bestuur verdeeld zijn en dat er vooral veel gezopen wordt tijdens een bv. Daarnaast waren er enkele terugblikken op dingen die we meegemaakt hebben. Voor zo’n terugblik gespeeld werd, was er steeds een mooi dromerig deuntje afgespeeld. Er waren een aantal interessante agendapuntjes bij de bv, zoals een terugblik van Romy’s stapavond bij Dennis zijn studentenvereniging. Maar ook een zoenbingowedstrijd tussen Iris en Marleen in de Woeste Hoeve (waarbij degene die het eerst zijn kaart vol had een fles jagermeister kreeg en Ruben in de traditie van de nieuwjaarsborreltoneelstukken onder de slagroom kwam). En als laatste een ‘verzin het onderschrift’ met een foto van mijzelf op een fiets.

Na het toneelstuk werd er nog gezellig nageborreld en heeft het bestuur gezamenlijk met de Nieuwjaarsborreltoneelcie 2017 een heerlijke borrel jagermeister gedronken.