BSG - Sponsors

Sponsoring

Om de landdagen ieder jaar weer tot een succes te maken kan natuurlijk niet zonder de sponsors. Ze zorgen er ieder jaar weer voor dat wij het beste eruit kunnen halen.
Het is natuurlijk als bedrijf of instantie een prachtige gelegenheid om een evenement te sponsoren. Een groot lokaal evenement als de landdagen brengt immers een hoop publiciteit met zich mee. Maar niet alleen als bedrijf kunt u, uw bijdrage leveren.

U kunt besluiten om uw naam als subsponsor of hoofdsponsor aan de Landdagen te koppelen. U kunt dan promotiemateriaal ophangen in onze verblijfslocatie, tijdens deze dagen en alle promotie die zal volgen. Hieronder vallen onder andere posters die wij ophangen in Vessem ter promotie van de Landdagen. Wij willen benadrukken dat alle kosten voor eten, drinken en overnachting door de leden zelf betaald worden.

Uw sponsorgeld zal alleen gebruikt worden voor representatie- en organisatiekosten. Verder wordt een deel bekostigd uit de jaarlijkse contributie van onze leden. Mocht u besluiten de Landdagen in Vessem te willen sponsoren op welke manier dan ook dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail (BSG@wur.nl), telefoon of postbus.

De landdagen 2017 in Vessem worden mede mogelijk gemaakt door: