BSG - Programma

Programma Landdagen


Het programma van de komende landdagen in Vessem.

Vrijdag 31 maart
Ouderenmiddag: in de Pelgrimshoeve, toegankelijk vanaf 13:15, programma vangt aan om 13:30 Een mooie activiteit voor de ouderen van Vessem in samenwerking met de KBO.

Excursie: 15:30 bij de Gouden Leeuw
Een excursie bij de Gouden Leeuw, waar we de brouwerij zullen bezoeken.
Eten bij gastgezinnen: 17:30
Officiële opening Landdagen: 19:15 In De Gouden Leeuw. Hierbij zal onder andere burgemeester Thijs Rademakers een toespraak houden.
Thema avond: In De Gouden Leeuw, programma vangt aan om 19:30 Het thema van de Landdagen is 'Boer en burger, hand in hand voor een mooier stukje Brabant'. Iedereen is van harte welkom in De Gouden Leeuw.
Vessemse avond: 20:30 Op deze avond hebben wij optredens vanuit Vessem en omstreken, maar ook van het BSG! Onderandere komen DéDé danceballet, 'n tonpraoter Antoine van de Waardenburg. Iedereen is van harte welkom in De Gouden Leeuw.

Zaterdag 1 april
Bijzondere Ledenvergadering (besloten, alleen voor BSG) 11:00 Tijdens dit onderdeel worden de aspiranten van het BSG lid. Hiervoor moeten zij, vaak samen met de hulp van het dorp, een ludieke grappige opdracht uitvoeren. Hierbij is nadrukkelijk geen sprake van een ontgroening. Het kan op deze dag dus zijn dat u onverwachts wordt gevraagd een zenuwachtige aspirant te helpen.  
Groepsfoto 17:00  
Eten bij gastgezinnen: 18:30 Zou jij het leuk vinden om studenten aan tafel te krijgen (we eten wat de pot schaft)? Mail dan even naar bsg@wur.nl, dan wordt dat geregeld!
Feestavond bij Café De Gouden Leeuw: 20:30 Een feestelijke afsluiting van de Landdagen. Het dak moet eraf gaan, kom daarom ook allemaal naar café De Gouden Leeuw!

Zondag 2 april
Brunch (besloten, alleen voor BSG): 11:30
ZZZZ-cie activiteit (Besloten, alleen voor BSG) 13:30